گردو ها را آسیاب کنید و با 1 قاشق رب انار ،1 قاشق رب گوجه ،سبزی معطر ،زردچوبه و دارچین مخلوط کنید.
بادمجان ها را پوست کنده و وسط آن ها را با چاقو خالی کنید
با چاقو چند برش سطحی روی بدنه ی بادمجان ها ایجاد کنید.
موادی که در ابتدا با هم مخلوط کردید را داخل شکم بادمجان ها بریزید و بگذارید در کمی روغن سرخ شوند در تابه را نیز ببندید
یک قاشق رب انار و یک قاشق رب گوجه را با هم مخلوط کنید و با کمی آب آنهارا رقیق کنید و هنگامی که بادمجان ها کمی سرخ شد داخل تابه بریزید و در تابه را بگذارید تا پخته شود
پس از پخته شدن بادمجان شکم پر خود را داغ و داغ سرو کنید